varia Terug

VLP: Ga voor Galop

Uw mening
op VLP: Ga voor Galop
Delen via - andere
Reacties - alle reacties
Lorenz
5 februari
IK had graag mijn moeder verrast met een het gaan naar een show van prachtige paarden. We zouden er samen heel erg van genieten :)
Anja
25 januari

graag had ik mijn dochtertje verrast met vrijkaarten van Apassionata Zij rijdt zelf dressuur en is zot van paarden. Ik hoop dat jullie mij ook verrassen.
--------
Dag Anja, we hebben dit jaar geen vrijkaarten voor Apassionata. Mvg, HippoTv

Johan Vanderstegen
25 november
Proficiat Dirk, vanwege Johan Vanderstegen
Jolien
25 oktober
Ja ik vind het ook spijtig
jacqueline
20 oktober
Wij zouden het fantastisch vinden om kaartjes van Apassionata te winnen! Zijn al heel lang niet meer geweest dus dit zou fantastisch zijn !
Anneliese Van de Ven
2 september
Wanner Tagad'Art terug komt naar België, mensen mis het niet... Is zoooo mooi,,oprecht, professioneel, adembenemend... Du jamais vu en met niets te vergelijken, gewoon uniek! Proficiat Benjamin Aillaud en het hele team. Ben 5 keer gaan kijken, 5 keer tranen, erg erg mooi! Dus vlug terug naar België Tagad'Art !!!
Meeusen Leon
27 augustus
Toplokatie en natuurlijk topjumping !!!!
DRAF /JUMPING
26 augustus
Ik wil toch even aan stippen dat wij al diverse pogingen hebben ondernomen om met diverse organisaties binnen het drafrennen te komen tot een structurele samenwerking. Op vandaag zonder enig resultaat. Het ligt niet aan ons, wij bieden diverse mogelijkheden aan maar komen tot op vandaag niet tot een consensus. Neem er toch nota van dat PlattelandsTV op vandaag de enige zender is in Vlaanderen die iedere week een flink stuk zendtijd besteedt aan alles wat met 'het paard' te maken heeft. Als er dan al eens iets herhaald wordt, dan is dat meestal uit budgettaire redenen, wij worden immers niet gesubsidieerd. P.Vaernewyck programmadirecteur PlattelandsTV
noa
23 augustus
ik vind dit een leuk filmpje zou je ook van theorie wille make ? met vriendelijke groeten na
britt
5 augustus
mijn mening?? altijd jumping jumping herhaling herhaling en nog is herhaling dat vind ik er van. laat is aub wat meer drafkoersen zien het zo mooi en jullie laten daar niks van zien, SPIJTIG !!!!!!!